Друк
PDF

Про компанію

ПП "Контакт" - каменеобробне підприємство. І ми, як професіонали, а не посередники, використовуємо і пропонуємо також якісний інструмент і устаткування. Серед пропонованої нами продукції: алмазні сегменти для напайки на пили, алмазні диски, полірувальний інструмент, каменекольні верстати, преса, лінії, багатопильні та окантовувальні верстати, фрези, плиткорізи, верстати для профільної обробки граніту, мармуру, піщанику (фасонні), кар'єрне устаткування і інструмент (строчечні верстати, пневмо-інструмент, пневмо-перфоратори (Y-24, Y-28), відбійні молотки, канатно-пильні машини, штанги, коронки, голівки для буріння (КДП, КНШ, БКПМ), клини для розколювання блоків), верстати для різання ваз, балясин, бучардирувальні верстати.

 

Ми пропонуємо алмазні сегменти дуже високої якості: 1) "квадратурні" - які дають високу швидкість різання і середню продуктивність; 2) "економи" - які дають середню швидкість різання і дуже високу продуктивність (на твердих гранітах, диск діам. 1,6м нарізає 600-650м2).

 

На даному етапі ми є представниками крупного виробника каменекольного устаткування, який спеціалізується лише на гідравлічних верстатах. Дуже важлива в даному випадку спеціалізація виробника. Тому, що налагодити високу стабільну якість фрез, багатопильних, окантовувальних і полірувальних ліній і каменеколів дуже важко. Все одно, той хто вибрав вузьку спеціалізацію більше приділятиме уваги своєму напрямку. Тому ми працюємо саме з таким виробником. Наші каменеколи мають високу стабільну якість і низькі ціни.

Також великий попит мають багатопильні верстати для різання блоків на плитку, оскільки вони забезпечують низьку собівартість, високу якість і дуже високу продуктивність. У тому числі популярні багатопильні верстати консольного типа на 10-18 дисків і мостового типа - швидші і продуктивніші.

Окантовувальні верстати, пропоновані нами, мають дуже високу швидкість і точність роботи, що забезпечується високотехнологічним ЧПУ на інфрачервоних датчиках, магнітних лінійках і так далі. Великий попит мають окантовувальні верстати під диск діам.1000мм, які є універсальними (для розкрою слябів і плитки і для різання бордюр, постаментів, заготовок і тому подібне). Це забезпечується легкою заміною ріжучих дисків необхідного діаметру.

Верстати для різання ваз і балясин заслуговують на особливу увагу, оскільки забезпечують високу якість нарізки і зачистки по шаблону (моделі) необхідної продукції за рахунок лазерного сканування моделі.